Wie zijn wij?

De lessen worden gegeven door Gert-Jan Stehouwer. Tijdens zijn studie aan het Rotterdams conservatorium was hij al werkzaam bij Gitaarschool Dordrecht als docent. GJ met gitaarSinds oktober 2014 is hij de nieuwe eigenaar van de gitaarschool.

Tijdens het lesgeven staat naast plezier en progressie maken 1 ding voorop: het overbrengen van de passie voor muziek. Dit doet hij door de les zoveel mogelijk in te richten naar de wensen van de leerling. Wil je jazz spelen? Dan spelen we jazz. Wil je heavy metal spelen? Dan spelen we heavy metal! Op deze manier sluiten de lessen zelfs bij een beginner al heel snel goed aan bij de eigen muzikale voorkeur. Uiteraard blijft de theoretische onderbouwing waar nodig en gewenst niet achterwege!

Naast het lesgeven aan alle leeftijden (tussen de 6 en 75!) op de gitaarschool staat Gert-Jan ook zo’n 100 keer per jaar op het podium.

Zijn eigen band Life’s Electric is in april 2016 zelfs tot 3FM Serious Talent uitgeroepen en was regelmatig op 3FM te horen.

Naast het geven van de lessen, is Gert-Jan ook het aanspreek en contactpunt van de school. Dit betekent altijd een persoonlijke aanpak, en dat je nooit van het kastje naar de muur wordt gestuurd.

Advertenties